Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Međunarodna konferencija o podzemnim vodama u Beogradu

    Specijalistička međunarodna konferencija o podzemnim vodama održaće se u Beogradu od 8. do 10. septembra uz učešće 35 predavača iz dvanaest zemalja sveta.

    Na trodnevnoj konferenciji domaći i svetski stručnjaci predstaviće najnovija istraživanja iz oblasti podzemnih voda i promovisati savremene metode koji će omogućiti održivi razvoj ovog izuzetno važnog resursa u snabdevanju pijaćom vodom.

    Predavači iz Kanade, Velike Britanije, Irana, Danske, Holandije, Nemačke, Austrije, Rumunije, Italije, Španije, Bangladeša, Hrvatske i Srbije pričaće o korišćenju podzemnih voda u svetlu očekivanih klimatskih, ali socio-ekonomskih promena na globalnom nivou.

    Razgovaraće se i o kvalitetu podzemnih voda, ali i upravljanju podzemnim vodama.

    Najavljeno je da će otvaranju konferencije prisustvovati akademik i predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Nikola Hajdin, ministar prosvete i nauke Srbije Žarko Obradović i ministar poljoprivrede i trgovine Srbije Dušan Petrović.

    Skup organizuju beogradski Institut za vodoprivredu „Jaroslav Černi“, zajedno sa Međunarodnim udruženjem za vode IWA i Javnim preduzećem Beogradski vodovod i kanalizacija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE