Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Knjiga Danijela Pinka o ljudskoj motivaciji u izdanju „Lagune“

    Izdavačka kuća “Laguna” objavila je još jedno delo iz popularne psihologije koje se, ovoga puta bavi ljudskom motivacijom, “Šta nas pokreće” Danijela H. Pinka.

    U knjizi, Pink razmatra načine motivacije u poslovnom svetu zasnovane na povišicama, bonusima, nagradama i principu “štapa i šargarepe“ i predlaže drugačiji pristup utemeljen na naučnim saznanjima koji je saobražen ljudskoj prirodi i potrebama današnje ekonomije.

    LJubiteljima moderne psihologije i knjiga o poslovnom svetu ovo delo pružiće zanimljive lekcije i ideje. “Šta nas pokreće” dobilo je i prilično pohvalne kritike vodećih medija, uključujući magazin “Forbs” i listove “Vol strit žurnal“ i „Fajnenšel tajms“.

    Pink je autor nekoliko bestselera o tome kako treba izmeniti poslovni svet, a njegovi članci o biznisu i tehnologiji objavljivani su u brojnim publikacijama i listovima, dok su njegove analize trendova u biznisu emitovane na raznim televizijama.

    Pink je završio prava, bio je glavni pisac govora ranijeg potpredsenika SAD Ala Gora i pomoćnik američkog sekretara za rad Roberta Rajha. Drži predavanja u raznim kompanijama, udruženjima i na univerzitetima širom sveta na temu ekonomske transformacije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE