Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nova muzička emisija „Storitelers“ u septembru na MTV-ju

    Gledaoce MTV kanala od septembra očekuje nova muzička emisija „Storitelers“ (Storytellers), četvrta sezona rijaliti serije „Džersi Šor“ (Jersey Shore), igrana serija „Ovkord“ (Awkward), a nastavljaju se i emisije „MTV Ekspres“ i „MTV Tejk over“ (Take over), najavljeno je na konferenciji za novinare.

    Glavni i odgovorni urednik MTV kanala Ninoslav Jovanović najavio je da će svakog petka u 19.40 časova biti emitovana emisija „Storitelers“ u okviru koje će poznati muzičari izvoditi svoje pesme pred publikom u studiju i odgovarati na njihova pitanja.

    Gledaoci će tako imati priliku da čuju šta je sve uticalo na proces stvaranja pesama grupa „Kings of Leon“, „Green Day”, „No Doubt”, „Coldplay”, „R.E.M.“ i drugih i to iz njihovih ličnih ispovesti.

    Od 4. septembra na regionalnom MTV kanalu emitovaće se četvrta sezona serije „Džersi Šor“. Omiljeni američki cimeri – Snuki , Majk „Situejšn“, Džej Vou, Sami, Roni , Vini, Pauli i Dina uputili su se u Italiju kako bi naučili sve o kulturi koju vole.

    Glavna junakinja serije „Ovkord“ je petnaestogodišnja Dženi Hamilton, u tumačenju Ešli Rikards, čiji život se menja jednostavnom nesrećom, koja ubrzo prerasta u nesporazum nepredvidivih razmera, jer biva okarakterisana kao pokušaj samoubistva.

    Nastavljaju se emisije „Vorld stejdž“ (World stage) sa koncertima svetski poznatih muzičara, „Unplug“ u okviru koje će se predstaviti aktuelna zvezda Adel, dok „MTV Ekspres“ jesen započinje sa Džibonijem i najavom njegovog koncerta u Novom Sadu.

    Novina će biti emisija „MTV reporteri“ u koju će se uključiti gledaoci sa svojim zanimljivim pričama, a 19. septembra biće objavljena imena nominovanih za nagradu „Best regional act“.

    Od 1. septembra sajt MTV-ja biće obogaćen opcijom „Video player“ koja će ponuditi posetiocima besplatan pregled više od 2.000 spotova regionalnih izvođača, kao i emisija „MTV Ekspres“, „MTV Tejk over“ i „MTV lajv“.

    MTV onlajn menadžer Vladimir Zarić podsetio je i na opciju „download“, koja je aktivirana u januaru i tada je album grupe „S.A.R.S“ skinut u 40.000 primeraka.

    Zarić je ocenio da je MTV sajt sa 48.000 registrovanih korisnika izuzetno značajan za afirmaciju domaćih bendova i dodao da među posetiocima sajta ima ljudi čak iz Bahreina i Brazila.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE