Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Akcija kotorske policije: Besplatno gorivo savesnim vozačima

    Ispostava Kotor će, u saradnji sa kompanijom Jugopetrol A.D. Kotor u četvrtak sa početkom u 11 i 55 časova, u neposrednoj blizini benzinske pumpe Jugopetrola u Kotoru, otpočeti sa realizacijom preventivno-bezbednosne akcije pod nazivom „Samo gorivo natoči“.

    Rukovodilac Ispostave Kotor Zoran Brđanin kazao je da je cilj akcije je podizanje nivoa svesti učesnika u saobraćaju o opasnostima vožnje nakon konzumacije alkohola, a samim tim i indirektno smanjenje rizika od potencijalnih teških posljedica.


    „Ovom prilikom će vozačima, tokom kontrole u saobraćaju od strane službenika saobraćajne policije, ali i od strane zaposlenih na benzinskim pumpama, biti podeljene informativno-edukativne brošure sa pojašnjenjima kako alkohol deluje na vozače. Istovremeno, vozačima će biti uručivani i vaučeri na osnovu kojih će moći besplatno natočiti gorivo na benzinskim pumpama Jugopetrola u iznosu naznačenom na vaučeru.U ovoj akciji će vozačima biti besplatno podeljena količina od preko 1.000 litara goriva u Kotoru, Tivtu I Herceg Novom“, kazao je Brđanin.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE