Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U Kosovsku Mitrovicu stigle boce sa kiseonikom

    Kamion sa 22 boce kiseonika namenjen Kosovsko-mitrovačkom zdravstvenom centru stigao je večeras, preko administrativnog prelaza Jarinje, u taj centar.

    Direktor tog centra Milan Jakovljević rekao je Tanjugu da je ta količina kiseonika dovoljna da zadovolji potrebe te zdravstvene ustanove u narednih mesec dana.

    On je precizirao da je kiseonik stigao u redovnoj nabavci koje taj centar dobija od svojih sanabdevača i dodao da su boce sa kiseonikom, posle izvesnog zadržavanja na administrativnom prelazu Jarinje, stigle do Mitrovice.

    I dalje se očekuje da u Kosovsko-mitrovački zdravstveni centar stigne ostatak pomoći od Ministarstva zdravlja Srbije, rekao je Jakovljević, navodeći da je sa tim ministarstvom uspostavljena puna saradnja.

    Situacija u zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici, po pitanju snabdevenosti svim onim što je neophodno za rad, nešto je bolja nego prethodnih dana, izjavio je ranije danas Jakovljević.

    On je rekao da su u bolnici već dobili derivate krvi i da očekuje pomoć u vidu setova za dijalizu i transfuziju krvi, sanitetskog materijala i da će time osnovni problemi ove zdravstvene ustanove biti rešeni.

    Izrazivši zahvalnost za dosadašnju pomoć, Jakovljević je dodao da će sa ostatkom pomoći koja se od Ministarstva očekuje ova ustanova moći da funkcioniše punim kapacitetom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE