Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Microsoft šalje Windows u istoriju

    U Microsoftu već imaju planove za operativni sistem koji će predstaviti nakon Windowsa 8 i koji će biti namenjen ne samo računarima i tabletima, već i telefonima i Xboxu.

    Endi Les, predsednik Windows Phone divizije, na Worldwide Partner Conference- u ove nedelje rekao je da će u budućnosti, a najverovatnije do 2015, postojati jedinstveni ekosistem za računare, tablete, smartphone i druge uređaje.

    Les je dodao i da ćemo tada moći imati potpunu snagu PC računara dostupnu u bilo kojem obliku, tj. veličini te će različiti uređaji koristiti jedinstveno sučelje i neke glavne tehnologije poput Internet Explorera.

    Na stranici This is my next kažu da su ih njihovi izvori i ranije obavestili kako Microsoft ima planove za radikalne promene vezane uz Windowse za računare, telefone i Xbox u sledeće četiri godine te bi ih na tržištu mogli očekivati 2015. ili 2016. godine.

    Kako su objavili na This is my next stranici, Microsoft razmišlja i o promeni njegova imena, što bi značilo da ime Windows odlazi u istoriju.

    Navodno u ovoj kompaniji razmišljaju o novom imenu koje će bolje označiti Microsoftovu ‘viziju budućnosti’, ali s obzirom na snagu i prepoznatljivost Windows branda, u to je gotovo pa nemoguće poverovati.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE