Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Ja imam talenat“ za Milicu i Nenada

    Pobednici sinoćnjeg velikog finala druge sezone šoua „Ja imam talenat“ jesu Milica Đokić i Nenad Mahmutović, članovi organizacije gluvih i nagluvih iz Paraćina.


    Drugo mesto zauzeo je fenomenalni sedmogodišnji bubnjar Đurađ Đuričić, dok je treća bila Anđela Nikolić koja je oduševila sviranjem harmonike.

    Fenomenalni plesni par Milica i Nenad dobio je sinoć najviše glasova publike i u Paraćin odneo nagradu od 100.000 evra. Svoj nastup započeli su najavom:

    – Ne čujete muziku, ne čujemo je ni mi, ali igraćemo na vaš način – pa su izveli plesnu tačku na kojoj bi im pozavideli i oni koji nemaju problema sa sluhom i govorom. Oduševljeni su bili i članovi žirija sastavljeni od glumice Danice Maksimović, direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca i kompozitora Aleksandra Milića Milija.
     
    Ovogodišnji serijal šou-programa „Ja imam talenat“, u kojem su amateri prikazivali svoje veštine, počeo je 17. aprila. Broj prijavljenih na kastingu bio je 4.000. Njih 400 izabranih nastupalo je na audicijama koje su letos snimane u Pozorištu na Terazijama. Među njima su bili i baka koja igra sirtaki, fakir, čovek koji zna napamet kalendar od 1978. godine do danas. Samo njih 100 dobilo je „tri da“ od žirija, a u polufinalu se našlo 40 takmičara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE