Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Osvoji jezičko putovanje u Oxford sa Verbalistima N

    Regionalna jezička mreža Verbalisti danas je objavila zanimljivo i originalno takmičenje u kom pobednici, pored brojnih vrednih nagrada, mogu da osvoje i besplatan dvonedeljni kurs engleskog jezika u čuvenom britanskom gradu Oksfordu u Kings koledžu. Takmičenje koje je jednako originalno nazvano „Verbalizuj se!“ organizuju kompanija Prodirekt iz Beograda i jezička mreža Verbalisti u saradnji sa izdavačkom kućom Longman Pearson u svim zemljama bivše Jugoslavije.

    Ono po čemu se takmičenje „Verbalizuj se!“ razlikuje od drugih koje svakodnevno viđamo na televiziji i internetu je da će žiri, pored kreativnosti, ocenjivati i konciznost pismenog izražavanja. „Učesnici treba da na Fejsbuk strani jezičke mreže Verbalisti podignu neku fotografiju za koju smatraju da je jedinstvena. Takvu fotografiju takmičar treba da opiše u najviše 200 slova i to na engleskom jeziku. Žiri će ocenjivati originalnost fotografije, kao i originalnost njenog opisa, pri čemu, nije toliko bitno da je opis slike na engleskom jeziku gramatički ispravan – mnogo je bitnija ispoljena kreativnost u pisanju“, objašnjava prirodu takmičenja Jasmina Sarić, direktorka edukativnih programa u Prodirektu.

    Pobednik najbolje „verbalizovane“ fotografije osvojiće besplatno dvonedeljno jezičko putovanje u Oksford, a svoje znanje engleskog jezika imaće prilike da usavršava u jednoj od najboljih evropskih škola jezika – Kings koledžu (Kings Colleges). Verbalisti i izdavačka kuća Longman Pearson pripremili su i mnoge druge vredne nagrade sa kojima se možete upoznati ovde. Treba napomenuti da svi učesnici u ovom takmičenju dobijaju vaučer u vrednosti od 50.00 evra koji se može iskoristiti prilikom upisa na bilo koji jezički program Verbalista, s tim da početak pohađanja programa mora biti u 2011. godini.

    Ukoliko želite da učestvujete u takmičenju „Verbalizuj se!“ kliknite ovde.

    Takmičenje je otvoreno do 10. juna 2011. a pobednici će biti objavljeni na Facebook strani Verbalista, dok će se ceremonija dodele nagrada održati 16. juna 2011. u sedištu jezičke mreže u Beogradu u ulici Gospodar Jevremovoj 9a, sa početkom u 15 časova.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE