Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počela 15. sezona South Parka

    Prva epizoda nove 15. sezone South Parka emitovana je sinoć, a mnogi obožavaoci smatraju da je to bilo najbolje otvaranje sezone do sada.

    Epizoda „HUMANCENTiPAD“ na, za ovu animiranu seriju uobičajen, satiričan i grotesktan način kombinuje sveprisutnu popularnost i kult iPada sa ekstremno bizarnim zapletom filma „Human Centiped“ (Ljudska stonoga). Iako podsmevanje iPad ludilu u SAD nije ništa novo (i Simpsonovi su to uradili), tvorci South Parka Met Stoun i Trej Parker još jednom su svima pokazali svoju jedinstvenu genijalnost.

    Epizoda je fokusirana na Kajla i Kartmana. Kajla proganjaju zaposleni u Appleu kako bi učestvovao u stvaranju novog revolucionarnog uredjaja HUMANCENTiPAD-a. Ispostavlja se da je Kajl svojevoljno pristao da učestvuje u tom eksperimentu pritiskanjem „pristajem“ („I agree“) nepročitavši pri tom uslove ugovora sa Appleom. Kartman, sa druge strane, ne može da priušti ni običan iPad, za šta krivi svoju majku…

    Aktuelnost animirane serije, čije ste prethodne sezone imali prilike da gledate na televiji B92, zagarantovana je činjenicom da će njeni autori (ponovo) najnovije epizode raditi od četvrtka do četvrtka.

    „To je prokletstvo! Dok radimo novu epizodu mrzimo je! Svaki put kažem da je poslednja epizoda najgora koju smo ikada uradili!“, poručuje Met Stoun, jedan od tvoraca serije.

    Ipak, većina kritičara smatra da najbolje ideje dolaze kada su umetnici pod pritiskom, pa verujemo da će i 15. sezona South Parka biti odlična.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE