Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Ag-Biz prodajni sajam“ u Beogradu

    Na koji način su učenici srednjih škola u Srbiji i regionu osmislili proizvodnju organskog povrća, voća ali i dekorativnog bilja? Koje je najbolje rešenje za sigurnu ambalažu i etikete za hranu? Kako izgledaju i kakvog su ukusa stara domaća jela pravljena po originalnoj recepturi ali dopunjena novim sastojcima?

    Sve to moći će da se vidi na predstojećem  „Ag-Biz prodajnom sajmu“ u organizaciji „Dostignuća mladih u Srbiji“ na kome ćete imati priliku i da kupite proizvode učeničkih kompanija iz Srbije i regiona iz oblasti poljoprivrede. Tokom Sajma, stručni žiri obići će štandove i oceniti učeničke kompanije, a nagrade će biti dodeljene prema kriterijumima kao što su najbolji štand, najbolja prodaja, najinovativniji proizvod, najbolji tradicionalni recept.

    Svečano otvaranje Sajma je u subotu sa početkom u 10:30 časova, u holu TC „Delta siti“, ul. Jurija Gagarina 16, u Beogradu, a o podršci domaćem obrazovnom sistemu, podsticaju i unapređenju poslovnog znanja srednjoškolaca, ali i razvijanju njihovih prodajnih veština, kreativnosti i inovativnosti, na otvaranju Sajma govoriće: Aleksandra Vidanović, izvršni direktor organizacije Dostignuća mladih u Srbiji, Suzan Fric (Susan Fritz), direktor misije USAID i Luis Faoro (Louis Faoro), direktor USAID Agrobiznis projekta.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE