Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Koncert: Svi na pod! (Dom omladine, 21h)

    U okviru promocije albuma prvenca, večeras će u Domu omladine od 21 čas, koncert održati popularni beogradski sastav Svi na pod!.

    Novi singl „Ljubavi“ beogradskog benda može se besplatno preuzeti na MTV sajtu www.mtv.rs, a pesmu su izveli i u emisiji Jelen Top 10.

    Bend je sastavljen od šest potvrđenih muzičara, te na sceni pevačicu Bojanu Vunturišević prate iskusni bubnjar Goran Milošević, basista Ivan Mihajlović i gitarista Ivan Mirković. Prepoznatljivi zvuk saksofona i flaute donosi Džemal Al Kiswani, dok Petar Rudić, osnivač i producent sastava Svi na pod! uživo nastupa iza studijski konfigurisane opreme. Večeras će pored svih pesama sa albuma i nekoliko koncertnih iznenađenja, Svi na pod! premijerno svirati i nekoliko potpuno novih pesama koje će biti objavljene kao digitalna singl izdanja ove jeseni. Gosti na ovom koncertu biće beogradski tandem „Multietnička atrakcija“ čija će saradnja sa grupom Svi na pod! uskoro dobiti i svoju studijsku potvrdu. Ulaznice za ovaj koncert se već nalaze u pretprodaji na blagajni Doma omladine po ceni od 600 dinara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE