Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kakve crte lica trebate da imate da biste se obogatili

    Oblik nosa i visina čela možda vam se čine nevažni za poslovni uspeh, ali određene crte lica povećavaju verovatnoću  za poslovni usjeh i bogatstvo.

    Na MyJobGroup.co.uk analizirali su lica najuspješnijih britanskih milijardera, muškog i ženskog pola i tom prilikom otkrili da su određene crte iznenađujuće učestale među superbogatima.

    Naomi Tickle, autor knjige „What Makes People Tick“ proučila je sličnosti između Romana Abramoviča, Lakshmi Mittal i naslednice Heinekena Charlene Carvalho i iznela niz zanimljivih opažanja.

    Muški bogataši često imaju rimski nos, šire razmaknute oči i šire nosnice. Bogatašice češće imaju dužu jamicu između gornje usne i nosne pregrade, visoko čelo i guste obrve.

    „Uspeh u poslu zavisi od nekoliko faktora, jedan od njih bi mogao biti izgled lica. Analiza koju je izradila Naomi Tickle iznenadila nas zbog učestalosti određenih crta lica među najbogatijim Britancima. Ne uklapate li se u ovu sliku ne brinite. Ma kako izgledali, jedan od najvažnijih faktora uspeha je biti na pravom mestu u pravo vrijeme“, kaže Mark Riley, direktor marketinga na MyJobGroup.co.uk.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE