Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Stilsko umrežavanje

  Piše: Aleksandra Velimirović Janakievski, osnivač i direktor modnog brenda Belgrade Workshop i discipline Modni koučing

  Kada sam pre skoro 9 godina osnovala modni brend Belgrade Workshop glavna inspiracija bile su potrebe savremene, zaposlene žene – ideja je bila da odeća  koju ima na raspolaganju treba da bude dobro dizajnirana, udobna, kvalitetna i nosiva u svim prilikama, od poslovnih, preko neformalnih do svečanih.  Dame koje vole „classic with twist“ stil prepoznale su da među Belgrade Workshop modelima mogu da zadovolje svoje potrebe.

  Vremenom su se kao klijentkinje i sledbenice profilisale uspešne poslovne žene. Bilo da su preduzetnice ili zaposlene na drugim mestima sve one imaju jednu zajedničku crtu – uspešno su objedinile svoju profesionalnost i ženstvenost. A to je pitanje stava.

  Za njih su mnogobrojne uloge sa kojima se svakodnevno sreću pre izazov nego teret; intelektualno radoznale i jake priznaju i svoju emotivnu stranu, ne beže od životnih iskustava i svakodenevno dokazuju da potreba za lepim može da ide u korak uz poslovnost i ambicije.

  Zahvaljujući saradnji sa Business Cafe imale smo priliku da upoznamo mnogo pozitivnih, uspešnih dama koje su nam ukazale svoje poverenje što je rezultiralo revijom u Mixer House koju su u potpunosti iznele poslovne žene.

  Na jedom od pomenutih poslovnih događaja upoznale smo mladu i uspešnu preduzetnicu Jovanu Leu Simić koja je uprkos godinama a zahvaljujući dobroj ideji, realizaciji i spremnosti na rizik nedavno bila nominovana za nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“. Lea je osnovala sopstvenu robnu marku Little Blue Pot koja se bavi proizvodnjom džemova prepoznatljivih po specifičnim kombinacijama ukusa i ambalaži i koji su našli svoje mesto na rafovima ekskluzivnih prodavnica na inostranim tržištima.

  Jovana je, premda vrlo zauzeta i poslovna, pre svega jednostavna i pristupačna osoba koja je u našem predlogu da uradimo zajednički foto session odmah prepoznala  izazov jer, kao i svaka žena voli da eksperimentiše i da se pojavljuje u različitim vizuelnim izdanjima. Njena otvorenost i savršeno inspirativan prostor Nove Iskre nadahnuli su seriju fotografija u kojima Lea u modelima Belgrade Workshopa prolazi kroz stilske transformacije.

  Od formalnog izdanja u sali za poslovne sastanke, preko zavodljive kombinacije u crnom koja naglašava ženstvenost i one neformalne u žutoj suknji koja odiše radošću i dobrim raspoloženjem stigli smo do modela u bašti okupanoj suncem.  Na svim fotografijama dominiraju spokojstvo i poverenje u sebe kao rezultat bavljenja  onim što nas ispunjava čak i ako smo u prilici da radimo nešto novo.

  Ovaj mini editorijal posvećen je ličnosti  žene koja pokazuje da uživa pođednako u svakom od svojih lica jer sva ona čine složenu i skladnu celinu.

  *

  Odeća nas uvek na neki način predstavlja, naše umeće je da odaberemo onu koja to čini na najbolji mogući način.

   Zahvaljujemo se Jovani Lei Simić ispred brenda Little Blue Pot i Designe Incubator Nova Iskra na  vremenu i prostoru izdvojenom za saradnju kao i na ukazanom poverenju.

  Belgrade Workshop team

   

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE