Specijalna ponuda za osiguranje domaćinstva i članova domaćinstva

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Specijalna ponuda za osiguranje domaćinstva i članova domaćinstva

  Kompanija Wiener Städtische osiguranje pokrenula je akciju „Sa nama je Vaš dom u sigurnim rukama“ u okviru koje će se klijentima odobravati popust od 10% za imovinsko osiguranje kuća, stanova, stvari i članova domaćinstva. Akcija traje u periodu od 01.05. do 30.06.2016. godine. U okviru rizika koji se mogu ugovoriti ovim osiguranjem, od skoro su u ponudi i dva aktuelna rizika od poplave i bujice.

  „Često nismo svesni svih neželjenih dešavanja koja mogu da ugroze našu imovinu koju godinama stičemo. Nažalost, događa se da ona nestane za tren. Jedna od takvih situacija bila je i katastrofalna poplava 2014. godine. Njene posledice mnogi još uvek trpe jer nisu u mogućnosti da se vrate u svoje domove. Da bismo se zaštitili od ovakvih i sličnih rizika, bilo bi dobro razmisliti i o osiguranju domaćinstva i članova domaćinstva,“ izjavila je Katarina Krstajić, Korporativni PR menadžer kompanije Wiener Städtische osiguranje.

  Svima onima koji se odluče da u maju i junu zaključe ugovor o ovom osiguranju, kompanija Wiener Städtische osiguranje nudi mogućnost da to učine po posebnim uslovima, odnosno sa popustom od 10% na ugovorenu premiju.

  Osnovne prednosti ovog osiguranja su:

  • povoljna premija osiguranja od 11 dinara dnevno (uključeni svi rizici);
  • sami birate iznos na koji želite da Vaša imovina bude osigurana;
  • dobijate najbržu isplatu štete na tržištu
  • i veliku širinu pokrića.

  Ono što se ovim osiguranjem može zaštititi jesu kuća ili stan, pomoćni objekti u zgradi, stvari domaćinstva i stakla na objektu od rizika kao što su: požar i udar groma, izlivanje vode iz instalacija, eksplozija, oluja i grad, poplava i bujica, dok se stvari u domaćinstvu i stakla na objektu mogu  osigurati od provalne krađe i razbojništva, kao i loma stakla. Uz to, članove svog domaćinstva možete osigurati od odgovornosti prema trećim licima, ali i od smrti i trajnog invaliditeta.

  Treba imati na umu da, kada se neželjeni dogadjaj desi, čak i najmanja šteta može doneti velike neplanirane izdatke. U tom trenutku ova polisa će biti prva pomoć i najkraći put ka izlasku iz takve situacije.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE