Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Slučaj „oružja u blizini premijera“ biće teško rešiti

  Veštačenjem oružja i municije pronađenih u blizini porodične kuće premijera Aleksandar Vučića u Jajincima identifikovani su parcijalni DNK tragovi najmanje tri osobe, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

  Na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslova, Stefanović je rekao da nisu svi tragovi nađeni i na oružju i na municiji i da su neki nađeni jedni preko drugih, pa je teško izolovati jedan DNK koji bi mogao da se koristi za upoređivanje.

  On je dodao da će policija učiniti sve što može da reši taj slučaj, ali da ne može da kaže da je taj slučaj jednostavan i da će ga lako rešiti.

  govoreći o slučaju rušenja objekata u beogradskom naselju Savamala, Stefanović je izjavio da je istraga u toku i da će kada se završi imati sve podatke o tome kao i o postupanju policije u noći 24. na 25. april kada su te objekte porušili ljudi sa fantomakama na glavama.

  On je kazao i da je podatke Sektora unutrašnje kontrole preuzelo tužilaštvo i da on zbog osetljivosti slučaja nije hteo da ih traži i da se meša da ne bi to neko tumačio kao pritisak.

  „Ne bih se mešao u istragu to nije posao ministra unutrašnjih poslova. Kada se završi istraga daćemo sve o tome i da li je bilo propusta“, rekao je Stefanović.

  Odbor je na završetku sednice koja je trajala oko dva i po sata usvojio izveštaj o radu MUP.

  Izvor: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE