Rušenje pomerilo i lokaciju Mikser festivala

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Rušenje pomerilo i lokaciju Mikser festivala

  Zbog rušenja delova Hercegovačke i Mostarske ulice u Savamali, među kojima je i Miksalište, glavni stejdž ovogodišnjeg Mikser festivala biće premešten sa prvobitno planirane lokacije (Mostarska 5) u Depo magacin, u Travničkoj broj 3.

  [preporucene_vesti ids=”234852″]

  Miksalište je prethodnih devet meseci funkcionisalo kao centar za pomoć i integraciju izbeglica sa Bliskog istoka, a od 8. do 12. juna trebalo je da preuzme ulogu glavne festivalske lokacije na kojoj je predviđen centralni muzički stejdž ovogodišnjeg Mikser Festivala.

  Zbog rušenja ovog dela Savamale zarad realizacije projekta “Beograd na vodi”, muzički program festivala se seli na novu lokaciju, u susedni Depo magacin u Travničkoj 3 koji je među domaćom publikom već poznat kao mesto dobre muzike i nezaboravnih koncerata.

  Na novoj lokaciji, od 8. do 12. juna, nastupiće hedlajneri Mikser festivala 2016: Rambo Amadeus, Elemental, Božo Vrećo i Halka, Kralj Čačka i Katarina Jovanović, Bora Dugić, Danijela Veselinović, Orkestar Bobana Markovića, Crne Mambe, Esma Redžepova, Mostar Sevdah Reunion i gosti iznenađenja.

  Osmi Mikser festival, najveća regionalna smotra kreativnosti i inovacija, održava se peti put u beogradskom kvartu Savamala, od 8. do 12. juna 2016. godine pod sloganom „Osetljivo društvo / Sensitive Society”, snažno obojen temama rodne ravnopravnosti i ženskog stvaralaštva, društvene jednakosti, otvorenog dijaloga, mulikulturalnosti i efikasnijeg rešavanja konflikta.

  [preporucene_vesti ids=”111421″]

  [preporucene_vesti ids=”108526″]

  Izvor: B92

  Foto: Mikser

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE