Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Privredi dostupniji servisi Geodetskog zavoda

  Članice Privredne komore Srbije (PKS) ubuduće će moći da računaju na novi servis koji će im pružati potrebne informacije i stručnu pomoć za lakše savladavanje administrativnih procedura iz nadležnosti Republičkog geodetskog zavoda (RGZ). Da bi privrednicima obezbedili lakši i brži pristup uslugama RGZ, što je zajednički cilj, planiramo i otvaranje neke vrste šaltera u Komori, najavio je Marko Čadež, predsednik PKS nakon potpisivanja Protokola o saradnji sa Borkom Draškovićem, v.d. direktora RGZ.

  „PKS želi da privredi pruži brz i adekvatan servis i da članicama omogući da na jednom mestu dobiju informaciju, pomoć i podršku. Na taj način, brže će rešavati administrativna pitanja i efikasnije poslovati“, ističe predsednik PKS. Potpisanim protokolom, po rečima predsednika PKS, zajednički ciljevi i dvosmerna saradnja,  postavljeni su na viši i kvalitetniji nivo.

  Borko Drašković, v.d. direktora RGZ, istakao je da je ta institucija do sada bila servisno orijentisana prema građanima Srbije, a sada se okreće prema privrednicima.

  “Da bismo u tome bili efikasniji prepoznali smo komoru kao dobrog partnera i sponu sa privredom“, naveo je Drašković i ukazao na dosadašnju uspešnu saradnju sa PKS.

  Prema njegovim rečima, podaci i servisi  RGZ potrebni su privredi Srbije za efektivno upravljanje investicijom, da investitori dođu lakše do dozvola i bolje planiraju nova  ulaganja.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE