Otvorena fabrika Bekament: Vlada obezbedila 500.000 evra

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvorena fabrika Bekament: Vlada obezbedila 500.000 evra

  Mandatar za sastav nove vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Vlada izdvojila 500.000 evra za kompaniju Bekament iz Aranđelovca, koje je otvorila novu fabriku za proizvodnju građevinskog stiropora.

  Vlada Srbije traži način da pomogne srpskim kompanijama i srpskim domaćinima… Mi smo odvojili 500.000 evra da pomognemo razvoj Bekamenta i taj novac je na raspolaganju ovoj kompaniji“, rekao je Vučić u Aranđelovcu, prenosi N1.

  On je rekao da je kompanija Bekament počela kao mala kompanija, a da danas ima 313 zaposlenh i da će zaposliti još radnika. Vučić je dodao da će biti urađeno i tri kilometra puta u okolini Aranđelovca do kraja septembra.

  On je naveo da ni jedan pogon nije ovako lep kao ovaj kompanije “Bekament” i da je posebno ponosan i srećan jer je reč o srpskoj porodičnoj kompaniji. On je čestitao ovoj kompaniji, jer izvozi proizvode od Albanije do Hrvatske.
  “U Hrvatskoj ste napravili izvoz od pet miliona evra. Malo koja srpska kompanija je to uspela, ali kada imate kvalitet robe i ovakve radnike sve može”, naveo je Vučić.

  On je kazao da u ovoj fabrici plate ne kasne i da će ona zapošljavati nove radnike.

  Izvor: BIZLife/N1

  Foto: Youtube/Prinscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE