Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novi direktor uveo NOVI KANAL komunikacije sa zaposlenima u Pošti Srbije

  U JP Pošta Srbije danas je otvorena nova direktna telefonska linija za komunikaciju direktora sa zaposlenima, a priliku da u trajanju od dva sata razgovaraju sa vršiocem dužnosti direktora Zoranom Đorđevićem i izvršnim direktorima danas je iskoristilo čak 66 zaposlenih u Pošti.

  Javljale su se kolege iz svih krajeva Srbije, koje su sa direktorom želele da podele predloge, probleme, nedoumice, ali i da ga upitaju o planovima za reorganizaciju i modernizaciju poslovanja, saopštila je Pošta Srbije.

  Zanimala su ih i druga pitanja, od značaja za njihov radno-pravni status, zarade, mogućnost napredovanja, vrednovanje radnog učinka, a razgovore sa zaposlenima vodili su i izvršni direktori u Pošti Srbije.

  „Profesionalno i lično veoma sam zainteresovan za mišljenja, predloge, razmenu ideja sa zaposlenima, posebno za poteškoće sa kojima se suočavaju u obavljanju svakodnevnog posla“, rekao je Đorđević.

  Prema njegovim rečima, aktivno slušanje i neposredna komunikacija doprinose uspešnijoj organizaciji i poslovanju, a briga o zaposlenima i aktivna podrška, motiv su za uvodjenje ovog kanala komunikacije.

  „Zadovoljan sam odzivom zaposlenih, kao i kvalitetnim predlozima koje sam danas imao priliku da čujem“, istakao je Djordjević, po završetku dvočasovne komunikacije za zaposlenima.

  Direktni razgovori direktora Đorđevića i izvršnih direktora rreduzeća sa zaposlenima, putem novog kanala komunikacije, od danas postaju praksa u Pošti Srbije, i održavaće se na mesečnom nivou.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta/Miloš Miškov

  What's your reaction?

  Komentari

  • RJ

   Najbitnije pitanje je: da li će biti sijalica do jeseni? Sreća sada je već lepo vreme i lepo se vidi, ali na jesen neki neće hteti da dolaze na posao dok se ne obezbede najosnovniji uslovi za rad. Ako su finansije objavile

  • RJ

   Najbitnije pitanje je: da li će biti sijalica do jeseni? Sreća sada je već lepo vreme i lepo se vidi, ali do jeseni će još neonki i sijalica pregoreti, a radnici su već najavili da neće dolaziti na posao dok se ne obezbede najosnovniji uslovi za rad. Ako su finansije objavile tendere za kupovinu rakije, kolektivno su pijani u Takovskoj, ne čudi me da nema ni sijalica, kamoli hemijskih sredstava za higijensko održavanje, godinama se kancelarije i toaleti brišu samo vodom.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE