Najčuveniji svetski ekspert na polju lične i poslovne uspešnosti dolazi u Beograd

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najčuveniji svetski ekspert na polju lične i poslovne uspešnosti dolazi u Beograd

  The One Day MBA, jednodnevni seminar svetski poznatog biznismena, konsultanta i autora  u domenu profesionalnog i ličnog razvoja  Brajana Trejsija, biće održan u četvrtak 21.aprila u Sava centru.

  Postanite srećniji i uspešniji. Upoznajte najnaprednije tehnike ličnog i poslovnog razvoja na jednodnevnom treningu sa najčitanijim i najpriznatijim autoritetom u ovoj oblasti. Brajanovi nastupi su dinamični, sadržajni, zabavni i pre svega korisni. Kroz jedinstvenu kombinaciju insajderskih uvida, fakata i duhovitih dosetki, Trejsi će vam približiti čitav niz fenomenalnih ideja i strategija, odmah primenjivih za poboljšanje života i poslovnog učinka.

  Brajan Trejsi je održao preko 5.000 predavanja i seminara i sarađivao sa preko 1.000 kompanija širom sveta na poljima strateškog planiranja i razvoja, od kojih se pojedine nalaze na Fortune 500 listi – među kojima su najpoznatije IBM, Ford, Suzuki, Federal Express, Hewlett-Packard, Coca Cola, American Express, Ernst & Young i drugi.

  Šta ćete naučiti na seminaru:

  1.  Visokoproduktivna prodaja

  Brajan pokazuje prodavcima kako da prodaju više, brže i lakše nego ikada ranije, čak i da prestignu tržišne lidere. Pruža im niz praktičnih, dokazanih tehnika za privlačenje klijenata i bolju realizaciju prodaje. Uči ih kako da postanu i ostanu motivisani svakoga dana. Brajanove treninge završilo je više od 500.000 profesionalnih prodavaca širom sveta.

  2.  Maksimizacija učinka

  Naučite kako da postanete i ostanete motivisani svakoga dana uz niz dinamičnih metoda, ideja i tehnika koje svako može primeniti u bukvalno svakom segmentu života i rada. Brajan otkriva uvide, najbitnije za ličnu efikasnost, maksimalnu realizaciju i neograničen uspeh u bilo kom poslu. Njegova Psihologija postignuća prevedena je na preko 20 jezika i prodata u više od 1.000.000 primeraka. Brajanovo obraćanje obuhvata sve do sada otkrivene, a za uspeh najzaslužnije teorije i ideje.

  3.  Dupliranje produktivnosti i postizanje ciljeva

  Zagospodarite svojim vremenom uz niz praktičnih, dokazanih, svakome korisnih ideja. Postavite ciljeve i prioritete, fokusirajte se i koncentrišite, eleminišite odlaganje, pokrenite ključne zadatke i postignite više za kraće vreme, kao nikada pre. Brajanov program Kako gospodariti svojim vremenom je najprodavaniji je program na tut emu u svetu.

  4.  Visokoproduktino vođstvo

  Brajan menadžerima nudi niz dokazanih, odmah primenjivih strategija za postizanje boljih rezultata u svakoj oblasti poslovanja. Uči ih kako da strateški razmišljaju, produktivnije upravljaju vremenom, odaberu prave ljude, kako da produktivnije komuniciraju i kako da formiraju neprevaziđeno efikasne timove. Ovaj program je veoma informativan, prepun najrazličitijih sadržaja, a u isto vreme zabavan i motivišući

  Sve oblasti Brajanove ekspertize biće pokrivene u okviru Brajan Trejsi seminara “The One Day MBA”. Ovaj trening sumira najvažnije Trejsijeve programe, sistematizovane na način da pokriju sve one segmente savremenog poslovanja bez kojih se danas “jednostavno ne može”. Po rečima dosadašnjih polaznika, “živa interakcija sa Trejsijem predstavlja posebno iskustvo, doživljaj neslućene energije.” Kod Brajana svi prisutni (bez obzira na njihovu brojnost) aktivno učestvuju u dešavanjima, i to sa elanom koji se retko može videti na seminarima ove vrste.

  Sve ovo vas je dovelo za sigurno do jednog zaključka: Da ne smete propustiti priliku da upoznate ovog gurua. Setite se, najbrži način da postignete bolje rezultate je kroz stalno usavršavanje.

  S tim na umu želimo vam puno uspeha u primeni njegovih fenomenalnih tehnika i vidimo se u “Sava centru” 21. aprila! Prijavite se!

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE