Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Glavna nagrada NIS-ove poklon acije: Tri meseca besplatnog goriva za potrošača iz Pančeva

  Najvrednija nagrada NIS-ove poklon akcije, tri meseca besplatnog goriva u vrednosti od 49.200 bonus poena na „Sa nama na putu“ kartici lojalnosti, otišla je u ruke Aleksandra Stokića iz Pančeva.

  Aleksandar je nagradu osvojio na štandu NIS-a, u okviru Sajma korišćenih vozila, koji je održan od 2. do 5. juna u beogradskoj Areni.

  Aleksandar Stokić, NIS, nagrada

  Aleksandar Stokić, NIS, nagrada

  Tokom trajanja manifestacije, svi zainteresovani posetioci štanda kompanije mogli su da učestvuju u poklon akciji, a svaki učesnik dobio je neki od poklona koji je ovim povodom pripremio NIS.

  Na ovogodišnjem Sajmu korišćenih vozila, poznatijem kao Sajam polovnih automobila, NIS je predstavio benefite „Sa nama na putu“ programa lojalnosti koji ima više od milion korisnika i prepoznat je kao program lojalnosti broj 1 za vozače u Srbiji. Kartica „Sa nama na putu“ omogućava vozačima da ostvare značajne uštede i mnogobrojne benefite prilikom kupovine goriva, robe i usluga na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama i Srbiji.

  NIS-ov program lojalnosti „Sa nama na putu“ beleži stalan rast u broju korisnika, a njegovoj sve većoj popularnosti doprinele su i nove funkcionalnosti i inovativne usluge koje je NIS razvio tokom poslednjih godina. Između ostalog, NIS je uveo digitalizovanu „Sa nama na putu“ karticu koju potrošač može da koristi direktno sa mobilnog telefona, putem istoimene mobilne aplikacije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE