Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Deda Mraz obradovao decu iz sigurnih kuća

  Deca iz sigurnih kuća u Beogradu, Kragujevcu, i Pančevu i dobila su novogodišnje paketiće i vredne poklone, koje im je uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja obezbedila kompanija Coca-Cola HBC Srbija. Za štićenike sigurnih kuća, njihove mame i sve zaposlene organizovan je i svečani novogodišnji ručak  u saradnji sa Metro Cash & Carry Srbija i restoranom Fontana kod Đurkovića  iz Kragujevca.

  – Raduje nas što je oko 70 mališana dobilo vredne poklone, ali i svečani novogodišnji ručak, jer svako dete zaslužuje da praznike provede u lepoj atmosferi. Timovi sigurnih kuća su  prava podrška svojim korisnicima i ovog puta im se zahvaljujemo, kao i kompaniji Coca-Cola HBC i njihovim partnerima koji su pokrenuli ovu humanu akciju – poručuju iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

  Poklone je deci uručio Deda Mraz, koji je tradicionalno izazvao veliko oduševljenje. Donacija poklona deci iz sigurnih kuća je nastavak dosadašnjih inicijativa kompanije Coca-Cola HBC, koja svake godine obraduje brojnu decu iz ustanova socijalne zaštite širom Srbije.

  -Tradicionalno darujemo decu  tokom novogodišnjih praznika, ali ove godine smo posebnu pažnju posvetili mališanima iz sigurnih kuća. Želeli smo da i oni provedu praznike uz Deda Mraza i u porodičnoj atmosferi, koliko god da je to u ovom trenutku moguće. Pored Ministarstva za rad, veliku zahvalnost dugujemo i našim poslovnim partnerima Metro Cash&Carry i restoranu Fontana kod Đurkovića koji su imali sluha za ovakvu akciju  – izjavila je Jovana Tufegdžić, Coca-Cola HBC Srbija.

  Predstavnici i osoblje sigurnih kuća zahvalili su se donatorima i istakli značaj ovakvih akcija za njihove korisnike.

  -Sigurne kuće su mesta u kojima deca i majke traže mir i sigurnost, upravo ono što im najviše i nedostaje. Neki od naših mališana do sada nisu imali priliku da dobiju poklon od Deda Mraza i zato je gest kompanija dirljiv i značajan – izjavila je Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE