Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    VUČIĆ ODLUČIO: Idemo na izbore

    Moja odluka je da idemo na izbore, rekao je premijer i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, na sednici Glavnog odbora stranke, što je ispraćeno višeminutnim aplauzom prisutnih.

    Srbiji je potrebno još četiri godine stabilnosti i pun mandat sa snažnom podrškom javnosti do 2020. godine kako bi bila ekonomski jaka, pred Evropskom unijom, u kojoj mediji smeju da pišu slobodno, ugledna u svetu, zato je moja odluka da idemo na izbore, rekao je Vučić.

    Njegove reči članovi Glavnog odbora SNS pozdravili su trominutnim aplauzom.

    Srbija je danas stabilna i politički i ekonomski, i uspela je da izađe iz recesije, rekao je Vučić pred početak sednice Glavnog odbora SNS.

    "Godinu i devet meseci prošlo je otkad smo formirali Vladu Srbije. Formirana je u teško vreme, kada smo bili zemlja pred bankrotom, zemlja bez nade. Sa najvišom stopom nezaposlenosti, zemlja bez nade kojom su upravljali tajkuni. Preduzeli smo teške mere, ali ne vredi gledati u prošlost."

    Krenuli smo da menjamo stvari u Srbiji, rekao je Vučić i dodao da je Vlada zatekla loše stanje posle vladavine prethodne vlasti. Prema njegovim rečima, "posle 15. januara smo bolji smo neko ikad u savremenoj srpskoj istoriji".

    "Stiglo je i više od 13 milijardi koje nismo ni upisali u prihode budžeta. Uvek kažemo manje a u budžetu ćemo imati više.O uspehu Srbije govore sve svetske institucije", konstatovao je Vučić u pisanom govoru koji je pročitao pred članovima Glavnog odbora SNS.

    Datum izbora uskoro

    Predsednica Skupštine Srbije i član GO SNS Maja Gojković rekla je posle sednice da će datum održavanja izbora zavisiti od dogovora u narednom periodu.

    Taj dogovor, kako je rekla, omogućiće građanima Srbije da istog dana izađu na izbore i iskažu svoju volju za republički i pokrajinski parlament, kao i za odbornička mesta na lokalnom nivou.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE