Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Viber lansirao Viber Wink

    Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa više od 664 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, danas je lansirao novu pridruženu aplikaciju pod nazivom Viber Wink, koja omogućava korisnicima da šalju fotografije ili kratak video – koje nestaju čim budu viđene samo jednom od strane primalaca.

    Kako Wink funkcioniše

    Besplatan za preuzimanje sa vašeg App Store-a, Viber Wink vam dozvoljava da načinite fotografiju ili snimite kratak video u trajanju do 10 sekundi. Ako poželite, možete dodati i tekst na vašu fotografiju. Wink vam zatim daje mogućnost da podesite tajmer tako da će vaša poruka biti izbrisana za 1, 3, 7 ili 10 sekundi pošto je primalac bude pregledao. (Možete izabrati i da ne koristite funkciju tempiranog brisanja materijala, u kom slučaju će biti prosleđen kao obična fotografija ili video.) Pošaljite takvu fotografiju ili video bilo kome od vaših kontakata na Viberu. Poruka će se pojaviti u vašoj standardnoj Viber prepisci i može biti viđena jednom od strane vaših sagovornika – čak i ako oni nemaju Viber Wink aplikaciju. Jednom kada poruka bude viđena, biće izbrisana po zadatom vremenskom ograničenju.

    “Jasno nam je da naši korisnici zahtevaju više kontrole nad svojim porukama,” napominje Ofir Eyal, direktor Odeljenja za proizvode u Viberu. “Dobar primer toga je nedavno ponuđena funkcija za “brisanje poruka”, koja vam omogućava da brišete poruke na daljinu – čak i posle njihovog slanja. Wink je još jedan primer pružanja mogućnosti kontrole našim korisnicima, ali na zabavan način. Zapravo, mi se nadamo da će Wink ohrabriti korisnike da još više razmenjuju sadržaj time što im omogućavamo da biraju kako žele da njihove fotografije i video materijali budu primljeni – naročito oni koje opisuju momente za koje ne biste voleli da ostanu u trajnom sećanju!”

    Od danas, Wink možete preuzeti i koristiti besplatno na iPhone®, Android™ uređajima. Da bi funkcionisao, Wink zahteva da posedujete Viber verziju 5.7, koja je takođe na vašem raspolaganju od danas.  Viber v5.7 nudi obogaćene funkcije Grupnog četa, među kojima se nalazi mogućnost da primate detaljne informacije o tome koji od vaših prijatelja je primio i pregledao vašu poruku.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE