Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Etihad bez premca

    Aviokompanija Etihad Airways, koji je i strateški partner Air Serbia dobio je, već sedmu godinu za redom, priznanje za "Vodeću svetsku avio-kompaniju", na Finalnoj gala ceremoniji World Travel Awards (WTA) za 2015. godinu.

    "Ovaj prestižni događaj, kome su prisustvovale najznačajnije ličnosti u avio-industriji i predstavnici međunarodnih medija, održan je sinoću ekskluzivnom hotelu Mazagan Beach& Golf Resort, u atlantskoj luci El Džadida u Maroku", saopšteno je iz "Etihada".

    Nacionalna aviokompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata je, kako je navedeno, dobila još tri prestižne nagrade, "Vodeća svetska avio-kompanija 2015. godine – za Prvu klasu", "Vodeća svetska avio-kompanija 2015. godine – za sistem zabave na letu" i "Vodeća svetska avio-kompanija 2015. godine – za kabinsku posadu".

    Ove četiri nagrade označavaju kraj jedne izuzetno uspešne godine za Etihad, koju su obeležili uvođenje u rad najnovijih aviona tipa Airbus A380 i Boeing 787 Dreamliner sa najinovativnijim kabinama u svetu komercijalne avijacije, novi proizvodi i usluge na letu, kao i uvođenje novog dizajna spoljašnjosti aviona i novih uniformi.

    Etihad Airways je počeo sa radom 2003. godine, a u 2014. je prevezao 14,8 miliona putnika. Iz svog sedišta u Abu Dabiju, leti ka 116 postojećih ili najavljenih destinacija na Bliskom istoku, u Africi, Evropi, Aziji, Australiji i Južnoj i Severnoj Americi. Avio-kompanija ima flotu od 120 aviona Airbus i Boeing, a naručeno je preko 200 letelica.

    Etihad ima vlasnički udeo u kompanijama Air Berlin, Air Serbia, Air Seychelles, Air Lingus, Alitalija, Jet Airways, "Virgin Australia, avio-kompaniji sa sedištem u Švajcarskoj, Darvin Airlines, koja posluje pod nazivom Etihad Regional.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE