VIDEO: TOP 10 reklama 2015. godine

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  VIDEO: TOP 10 reklama 2015. godine

  Bilo je mnogo briljantnih reklama u 2015. godini. Čini se da je trend reklamiranja ove godine na  porukama koje promovišu ideju osnaživanja čoveka a manje na pukom predstavljanju nekog proizvoda.

  Business Insider izabrao je 10 reklama za koje smatra da su originalne, zabavne, i uspešno promovišu priču. Ovo su brendovi i kampanje koje su se istakle.

  10. Look at me: Ovaj digitalni bilbord prepoznaje kada neko u njega gleda. Što više pažnje se obraća to se više modrica i ogrebotina na njenom licu zaleči.

  9. Priča o Sari i Huanu: Dirljiva priča o mladom paru koji zajedno odrasta. Romantični dvominutni spot će vas dovesti do suza.

  8. Još jedna sjajna Super Bowl kreacija!

  7. Postoji i druga strana priče: GENIJALNA REKLAMA odnosno plakat koji se nalazi na uglu ulice. Pročitajte prvo levu stranu, pa desnu stranu, pa onde obe zajedno. Oduševićete se kako postoje dve potpuno različite strane priče, a obe zavise samo od vas.

  6. Oboji život: Volvo je kreirao sprej koji reflektuje sliku i koji biciklisti mogu da naprskaju na odeću i bicikle kako bi povećali vidljivost za automobile. Ova reklama dobila je prestižnu „Grand Prix“ nagradu.

  5. Ovaj slatki video koji pokazuje vezu između zaigranog psića i njegovog vlasnika ima 7.7 miliona pregleda.

  4. Spot koji promoviše Android nije samo najšerovanija reklama 2015. već najšerovanija reklama svih vremena, prema podacima kompanije „Unruly“.

  3. Ako niste do sada pogledali ovu reklamu, u šta sumnjamo, morate je obavezno pogledati! Otkrijte šta se desi kada dečacima kažu da udare devojčicu. Ova reklama pogledana je više od 31 miliona puta.

  2. Kampanja koja je više puta nagrađivana dizajnirana je za žene svih godina, veličina, boja… Video će vas možda inspirisati da vežbate…

  1. Kako je Adweek opisao ovaj spot, tri i po minutni video je kao gledanje Pixarovog crtanog filma. Razgaliće vam srce i dušu.

  Foto: Youtube/Printscreen

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE