Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kad Vučića pitaju za Air Serbia

    Air Serbia posluje ubedljivo najbolje u celom regionu i da nema političkih prepreka verovatno bi kupila dve ili tri kompanije u regionu, kaže premijer Aleksandar Vučić.

    Predsednik Vlade izjavio je da nacionalna avio-kompanija ubedljivo najbolje posluje u celom regionu i da će ove godine ostvariti dva do tri puta veći profit od prošlogodišnjeg. "Da nema političkih prepreka, Air Serbia bi već kupila još dve ili tri kompanije u regionu", kazao je Vučić.

    Na pitanje kad će navodni dugovi Air Serbia prema aerodromu Nikola Tesla da budu regulisani, Vučić je pitao o kakvim dugovima je reč, a onda konstatovao da je novinar očigledno pročitao saopštenje bivšeg ministra privrede i predsednika Pokreta "Dosta je bilo" Saše Radulovića.

    >>>>Air Serbia gomila dugove prema Aerodromu

    "Takav čovek ne ume da čita papire koje bi umelo da pročita dete iz četvrtog razreda osnovne škole i žao mi je onih koji ponavljaju za takvima, koji ne umeju da pročitaju papire. Ali to nije nikada znao, nije umeo da čita ni kod nekih drugih stvari, ali da ne ulazim sad u to", rekao je Vučić, govoreći o Raduloviću, koji je 2013.godine bio ministar privrede u rekonstruisanoj Vladi Srbiji, u kojoj je Vučić bio prvi potpredsednik.

    On je dodao da veoma žali zbog ljudi koji "čeznu za tim da njihova nacionalna kompanija bude manje uspešna i koji rade sve kako bi nešto loše o njoj rekli".

    Prema njegovim rečima, Air Serbia uvesti letove iz Niša ukoliko u tome bude videla poslovni interes. Vlada Srbije će nakon davanja koncesionog ugovora za beogradski aerodrom Nikola Tesla i proširenja njegovih kapaciteta, pokušati da uvede takav sistem i na niškom i aerodromukod Kraljeva, rekao je Vučić.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE