NIS- ova radionica za lakše pronalaženje posla

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS- ova radionica za lakše pronalaženje posla

  Kompanija NIS je u Novom Sadu organizovala HR radionicu namenjenu mladima sa invaliditetom radi unapređenja njihovih znanja i veština u cilju pronalaska zaposlenja, kao i jačanja kompetencija na tržištu rada.

  Stručnjaci NIS-a upoznali su polaznike sa savremenim strategijama u traženju posla, pripremama za intervju, pisanjem poslovne biografije i prednostima timskog rada.

  Učesnici su dobili praktične savete kako da napišu CV, motivaciono pismo, prijavu za posao i preporuke, kao i informacije o tome kako da usklade svoj profil sa potrebama kompanije za koju konkurišu, istaknu svoje prednosti i uspehe i kako da se akdekvatno predstave na intervjuu. .

  Ovo je treća u nizu HR tematskih radionica koje je NIS kao društveno odgovorna kompanija organizovao u Nišu, Beogradu i Novom Sadu i u kojim je učestvovalo više od 40 polaznika.

  Radionice su organizovane u okviru programa „Aktivacijom do zaposlenja“ koje sprovodi Udruženje Foruma mladih sa invaliditom, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta i ima za cilj da osobama sa invaliditetom olakša pronalazak radnog mesta.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE