Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Represent System na Sajmu medija

    U okviru Sajma knjiga obavezno posetite Sajam informisanja, komunikacija i marketinga na kojem će vam se ove godine predstaviti BIZLife, Politika, NUNS, Pečat, CIRSD, Tanjug, Nedeljnik vreme i drugi mediji.

    Sajam će se održati u hali 3 od 28. oktobra do 1. novembra, na njemu će se predstaviti i agencije članice Represent Systema, iz Srbije i Crne Gore.

    Content Marketing kao nova era komunikacija, BizLIfe kao jedan od vodećih portala i poslovnih magazina u zemlji, odnosi s javnošću, digitalne komunikacije, press clipping – biće samo neke od tema o kojima će predstavnici agencija Represent Communications, RealTime Clipping, The Content Studio i portala i magazina BizLIfe razgovarati na štandu sa klijentima, novinarima i drugim posetiocima sajma.

    Borislav Miljanović, direktor Represent Systema će u sredu, 28. oktobra 2015 u 12 časova, održati i predavanje na temu: Sadašnjost i budućnost komunikacija, Content marketing i native advertising. Nakon predavanja, u 13 časova, biće organizovana i panel diskusija na istu temu, čiji učesnici će biti Mihailo Ponjavić – direktor prodaje Media Impact Srbija, Ana Marković – digital marketing menadžer Adria Media Srbija, Vladimir Cerić – CEO Arcadia Consulting i Milica Stefanović – Senior Public Affairs i  communications menadžer.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE