Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Šta su LVT ploče?

    Kad govorimo o uređenju enterijera, retko gde su atmosfera i komfor važni kao u ugostiteljskim objektima, gde uspeh u mnogome zavisi od toga da li boravak pruža jedinstven ugođaj i stvara želju da se u taj prostor vrati.

    Svakako, pri uređenju takvih enterijera, jedna od ključnih odluka je i izbor podne obloge, jer od nje dobrim delom zavisi osećaj kvaliteta i udobnosti, stvaranje prave atmosfere, imidž… U isto vreme, tu su i praktični zahtevi: da pod bude otporan, trajan i isplativ, kao i da se lako održava.

    Kompanija Tarkett nudi veliki izbor podnih obloga koje u potpunosti odgovaraju na ove zahteve, a jedno od rešenja su luksuzne vinil ploče (LVT) iz Tarketta, savremeni koncept modularnih podova namenjen stvaranju jedinstvenih enterijera u ugostiteljskim objektima, prodavnicama, kancelarijskim prostorima…

    Burrito Madre, Beograd

    Restoran brze hrane Burrito Madre Beograd pruža svojim mnogobrojnim gostima pun ukus meksičke kuhinje, te je samim tim i sam prostor morao da odgovori na niz zahteva – da pruži specijalnu atmosferu u skladu sa imidžom, a mnoštvo posetilaca je od podne obloge zahtevao izdržljivost i lako održavanje, uz niske troškove i dugotrajnost.

    Caribic Pizza, Niš

    Za potrebe opremanja svog restorana u Nišu, Caribic Pizza je tražila rešenje koje će se uklopiti u imidž samog brenda, koji kupcima pruža jedinstveno iskustvo i posvećen je održanju kvaliteta svojih proizvoda i daljim inovacijama. Naravno, pod je trebalo da bude spreman za ogroman broj posetilaca, bude lak za održavanje…

    LVT za jedinstvene enterijere

    Oba restorana su rešenje pronašla u Tarkettovim luksuznim vinil pločama, koje pružaju nebrojene mogućnosti kombinovanja boja i dezena. Izbor je u oba slućaja pao na dezene kolekcije iD Inspiration, što se ispostavilo kao pun pogodak u stvaranju upravo željene atmosfere.

    Sa zaštitnim slojem otpornim na habanje, LVT obezbeđuje dug životni vek proizvoda uz očuvan kvalitet i izgled. Uz to, troškovi održavanja su minimalni, bez potrebe za voskiranjem i poliranjem tokom čitavog veka trajanja.

    Kakvi god da su specifični zahtevi vašeg ugostiteljskog objekta ili prodajnog prostora, Tarkett profesionalna rešenja su tu da pruže pravi odgovor i podršku u stvaranju vrhunskog iskustva posetilaca i uspešnog poslovanja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE