Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Crvena preko žute (ni)je skupa

    Farbanje vozila javnog gradskog prevoza uveliko je u toku, a prema procenama, akcija "krečenja" gradskog prevoza koštaće do 1.800 evra po vozilu, dok će za Solarisove autobuse biti čak 5.500 evropskih novčanica.

    Novi autobusi koje nabavljaju privatni prevoznici i GSP već su obojeni u crveno, dok se u voznim parkovima još šareni karoserija "starih dama", ali i "japanaca" i "Solarisovih" autobusa. Najveći problem zadaju im najnovija poljska vozila.

    Gradonačelnik Siniša Mali izjavio je da gradske vlasti razgovaraju sa firmom Solaris, jer je zadržavanje originalne boje uslov postavljen u garanciji. Ipak, on očekuje da će i "poljaci" u najkraćem roku biti crveni.

    Sa Solarisovim autobusima imamo problem zbog garancije, ali to nije nemoguće srediti, samo treba razgovarati s njima da se farbanje obavi na kvalitetan način, da ne bismo izgubili garanciju, kazao je Mali.

    U GSP su ranije objasnili da farbanje neće ići odjednom. Novi autobusi će biti crveni, a ostala vozila biće sukcesivno "bojena". Da bi svi autobusi, trolejbusi i tramvaji bili crveni, potrebno je od šest meseci do godinu dana.

    Procena je da će ova akcija po vozilu koštati do 1.800 evra, dok je cena za "Solarisove" čak 5.500!

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE