Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    #3u300: Veljko Pajović, Studio B

    Čini se da smo ove nedelje samo slušali o fudbalu. U stvari, manje o fudbalu, a više o politici. U stvari, ipak o fudbalu, ali iz usta političara. Na sreću na kraju je pobedio fudbal.

    Ovog petka naš gost je Veljko Pajović, novinar Studija B i urednik već legendarne emisije „Beogradska razglednica“, i on će u 300 karaktera pokušati da odgovori na sve ono što nas je ’bombardovalo’ sa naslovnih strana u protekloj nedelji.

    FUDBAL I POLITIKA: Sinoć je (napokon) odigrana utakmica između Albanije i Srbije, a juče je glavna vest u medijima bila da premijer neće ići na utakmicu u Elbasan. Koliko je ta odluka premijera uticala na rezultat?

    "Premijer je svojim neodlaskom u Elbasan, posle ove pobede Srbije u gostima, izgubio najviše poena! Političkih."

    KORI: Glavna politička tema prethodne nedelje bila je situacija oko ministarke Kori Udovički. Prema poslednjim informacijama, Udovički ostaje u Vladi uprkos želji jednog broja ministara da se ona smeni. Koliko ministara je, generalno, potrebno da bi izbacili kolegu ministra iz Vlade?

    "Jedan. I to onaj koji bi trebalo sam da ode. Samo, u tom slučaju mogla bi da padne i cela vlada."

    MLADOST NAŠA: Jedna od najpopularnijih vesti na našem sajtu ove nedelje bio je slučaj mlade SNS-ovke u Kraljevu. Mi smo za ovu vest napisali „Bez komentara“. Da li vi imate neki komentar?

    "Ako već članska karta zamenjuje ličnu, zašto onda ne bi poslužila i umesto radne knjižice."

    #3u300: Nikola Radišić, N1

    #3u300: Tatjana Aleksić, B92

    #3u300 : Marko Somborac, Blic

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE