Hoteli u Srbiji dobijaju `nadzornika`

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hoteli u Srbiji dobijaju `nadzornika`

  Kompanija HotelBrain, koja ima menadžment ugovore o upravljanju i razvoju preko 120 hotela u šest zemalja, osnovala je ogranke i na tržištima Srbije i Crne Gore.

  Kako je navedeno u saopštenju HotelBraina, kompanija već ima u Srbiji pod svojim menadžmentom dva hotela i jedan razvojni projekat.

  U proteklih nekoliko meseci potpisani su ugovori o hotelskom menadžmentu i to sa novosadskim Hotelom Park, koji ima pet zvezdica, zatim sa renoviranim Hotelom "Leopold I", na obali Dunava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, kao i Razvojni projekat i projekat upravljanja butik hotelom Vila Park u Novom Sadu.

  Predsednik i osnivač kompanije Panos Paleologos kaže da je HotelBrain u Srbiji i Crnoj Gori "spreman da svoju ekspertizu stavi na raspolaganje tržištu".

  Nakon Grčke, Libije, Turske i Kipra, Srbija i Crna Gora su peta i šesta država u kojima je HotelBrain odlučio da primeni svoj uspešni hotel menadžment model.

  HotelBrain je u poslovnom svetu poznat kao značajan regulator poslovanja hotelske industrije i postavljanja standarda kvaliteta usluge na široj teritoriji istočnog mediterana i Balkana, navedeno je u saopštenju.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE