Partnerstvo Httpool-a i LinkedIn-a u 17 država centralne i istočne Evrope

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Partnerstvo Httpool-a i LinkedIn-a u 17 država centralne i istočne Evrope

  Httpool je angažovan od strane LinkedIn-a kao ekskluzivni partner u prodaji oglasnog prostora u centralnoj i istočnoj Evropi. Brendovi i marketinške agencije sada mogu blisko da sarađuju sa lokalnim timovima kako bi na najoptimalniji način iskoristili oglasni potencijal Linkedin-a. Zemlje podržane kroz ovo partnerstvo uključuju: Srbiju, Rusiju, Grčku,  Rumuniju,  Bugarsku, Hrvatsku, Češku Republiku, Slovačku, Makedoniju, , Sloveniju, Albaniju, Ukrajinu, Letoniju, Estoniju, Litvaniju, BiH i Mađarsku.

  LinkedIn je najveća globalna profesionalna mreža sa više od 384 miliona korisnika u više od 200 zemalja širom sveta. Platforma je dostupna na 24 različita jezika.

  Fredrik Bernsel, direktor prodaje EMEA je ovim povodom izjavio: "Želeli smo da proširimo naše usluge oglašivačima u regionu, kako bi mogli da iskoriste široku mrežu profesionalaca širom tržišta centralne i istočne Evrope. Izabrali smo Httpool kao našeg ekskluzivnog partnera zbog važnih kompanijskih referenci i jakog geografskog prisustva na svim navedenim tržištima."

  "Veoma smo uzbuđeni zbog saradnje sa LinkedIn-om jer savršeno odgovara portfoliju proizvoda koji nudi Httpool. Oglasni proizvodi LinkedIn-a će obezbediti kompanijama širom regiona mogućnost da unaprede svoje poslovanje uz ekskluzivnu mrežu vrhunskih profesionalaca, kroz brojna targetiranja i oglasne formate." objasnio je osnivač i CEO Httpool-a Aljoša Jenko.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE