Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    SRMA group organizovala veliki poslovni skup za svoje poslovne partnere

    SRMA group, lider na domaćem tržištu u prodaji građevinskog materijala, organizovao je povodom proširenja grupe i pripajanja novih članova veliki poslovni skup na Srebrnom jezeru. Na skupu je učestvovalo oko 200 poslovnih partnera i saradnika SRMA group.

    Na skupu je, između ostalog, najavljeno nekoliko važnih događaja: završetak isporuke građevinskog materijala za izgradnju kuća za 104 porodice koje su izbegle iz ratom pogođenih oblasti Hrvatske i Bosne i Hercegovine, završetak procesa pripajanja Srma grupi firmi Colonia sistem iz Vranja i Tadić Balkan iz Šapca, otvaranje novog distributivnog i maloprodajnog centra u Nišu u kome će već na početku rada posao dobiti 12 stanovnika grada Niša. Takođe, na skupu je objavljen i završetak humanitarne akcije u kojoj je SRMA donirala građevinski materijal za kompletnu sanaciju požarom zahvaćenog stana porodice Mladenović iz Kraljeva čija su sva tri člana nezaposlena.

    Skup je otvorio Sava Latinović, predsednik Upravnog odbora, a planove i dalju strategiju predstavio je Dragoljub Prijić, Generalni direktor SRMA grupe.

    Pored daljeg razvoja distribucije i maloprodajnih objekata i razvoja inženjeringa koji su deo strategije kompanije, posebna pažnja je posvećena i daljem poboljšanju distribucije, i u tom segmentu SRMA group najavila je uvođenje jedinstvene novine na domaćem tržištu – isporuku robe svojim kupcima “Od vrata do vrata” u roku od 48h.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE