#3u300 : Marko Somborac, Blic

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  #3u300 : Marko Somborac, Blic

  Od danas, pa svakog petka, pitaćemo ljude iz medija 3 pitanja na 3 teme koje su obeležile proteklu nedelju. Njihov jedini zadatak je da to bude u 300 karaktera.

  Naš prvi gost je Marko Somborac, karikaturista lista Blic, sa kojim svako jutro počinjemo sa zdravom dozom humora. Teme kao što su kriza sa izbeglicama, poseta premijera SAD-u i nove odluke Vlade Srbije same su se nametnule, a pitanja su prilagođena temperamentu našeg gosta.

  IZBEGLIČKA KRIZA: Da li će Srbi posle svih dešavanja u Mađarskoj i negativnih komentara na račun njihovih vlasti i dalje ići u šoping u Segedin?

  "Da, ako nas skroz ne zatvore ogradama, i ne zabrane nam kupovinu. Samo da ne pomisle od kobasica da nosimo terorističko naoružanje pa da prođemo ko novinari RTS."

  VUČIĆ U SAD:  Da li znate koja je ovo po redu „istorijska poseta“ premijera Vučića otkad ja čelu Vlade i koliko će ih još biti do kraja mandata?

  "Kada vreme računate od sebe svaka nova poseta je ’’istorijskija’’ od prethodne."

  MINIMALAC:  Vlada je odlučila da minimalna cena radnog sata ostane ista, da li mislite da ovom odlukom država štiti imidž zemlje iz reklame na CNN-u da je Srbija zemlja jeftine radne snage?

  "I štedi jer koliko košta ispravka teksta u reklami? Te dizajner, te montažer..Dizanje standarda bi nas bacilo u trošak."

  Foto: YouTube/Screenshot

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE