Divac i Peđa `šefovi` u Sakramento Kingsima

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Divac i Peđa `šefovi` u Sakramento Kingsima

  Proslavljeni srpski košarkaši Vlade Divac i Predrag Stojaković, koji su postali i legende Sakramento Kingsa, postavljeni su na visoke funkcije tog NBA kluba iz glavnog grada Kalifornije.

  Divac je unapređen u generalnog menadžera, a Stojaković je postavljen za direktora skautinga u Sakramento Kingsima, objavljeno je na sajtu kluba.

  Divac, još uvek aktuelni predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, u martu je postao potpredsednik Kingsa, ali je Uprava kluba odlučila da mu posle samo nekoliko meseci poveri šira ovlašćenja.

  Sa druge strane, Stojaković je postao direktor skautinga za inostranstvo i SAD, ali i dobio funkciju generalnog menadžera filijale Sakramenta – Rino Bighornsa.

  "Srećni smo što u novu sezonu ulazimo jači organizaciono. Imati takve pojedince u našem timu doneće jedinstvo u filozofiji i iskustvo. Verujem da ćemo biti uspešni", rekao je Divac za klupski sajt.

  Divac i Stojaković su pet godina zajedno igrali u Sakramentu i ispisali najsvetlijih trenutaka u istoriji kluba, ali nisu uspeli da osvoje NBA prsten.

  Foto: www.nba.com/kings

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE