Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Najtraženiji vaučeri za Kopaonik, Taru i banje

    U okviru dodele vaučera za letovanje u Srbiji, najviše prijava bilo je za JAT apartmane na Kopaoniku, hotelima Omorika na Tari, Fontana u Vrnjačkoj Banji i Radan u Prolom Banji.

    Na šalterima Pošte Srbije u ponedeljak je stiglo više od 100 prijava građana, zainteresovanih za dobijanje vaučera Vlade Srbije za letovanje, pišu Novosti.

    Prijavljivanje građana traje do 15. jula, a ovaj podsticaj može da se iskoristi do 15. novembra. Kako kažu u Pošti Srbije, najviše prijava bilo je za JAT apartmane na Kopaoniku, hotelima Omorika na Tari, Fontana u Vrnjačkoj Banji i Radan u Prolom Banji, pišu Novosti.

    Međutim, po svemu sudeći broj interesanata raste iz sata u sat. Tako je, prema rečima predstavnice za medije VU Tara Nevene Stanisavljević, za samo jedan dan primljeno 140 rezervacija uz vaučere.

    "Interesovanje za naše hotele je veliko, a u ponudi su smeštajni kapaciteti hotela Omorika, Beli bor i Javor na Tari kao i hotel Breza u Vrnjačkoj Banji", rekla je Stanisavljević.

    Da interesovanje za vaučere raste, potvrđuje veliki broj građana koji dolaze da se interesuju na šalterima, a dosta njih zove i telefonom, pričaju u Pošti Srbije.

    Domaći turisti u Srbiji mogu da provedu godišnji odmor uz vaučere u vrednosti od 5.000 dinara, koje daje Vlada Srbije, ne bi li na taj način pospešila srpski turizam.

    Vaučere primaju 243 objekta u našoj zemlji, a njihov spisak nalazi se na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Među prijavljenima ima hotela, specijalizovanih bolnica za rehabilitaciju, hostela, motela i seoskih domaćinstava.

    Prema podacima Turističke organizacije Srbije, od početka godine porastao je broj turista u našoj zemlji za 15 odsto.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE