Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Popunjeno `najbolje radno mesto u regionu`

    Hrvatski alpinista i politikolog pobedio je na konkursu za posao travopazitelja, koji su mediji nazvali naboljim radnim mestom u regionu.

    Zoran Stanko iz Ivanca za platu od gotovo 1.000 evra dve nedelje će 'čuvati' robotsku kosilicu dok ona sama kosi travu. Ovaj pasionirani alpinista pobedio je konkurenciju zahvaljujući izvrsnom poznavanju tehnologije robotske kosilice, ali i svom nenametljivom šarmu.

    Potpisivanjem ugovora u Zagrebu je počeo rad travopazitelja, posla koji su mnogi proglasili trenutno najboljim u Hrvatskoj, ali i regionu. Privlačna plata od 7.500 kuna za dve nedelje boravka na svežem vazduhu privukla je mnogo interesa čak i u regionu.

    Po struci diplomirani politolog i specijalista za spoljnu politiku i diplomatiju, Zoran Stanko je pasionirani alpinista iz Ivanca u Hrvatskom Zagorju.

    Gledanje trave kako raste uistinu je deo najboljeg posla u Hrvatskoj, jer travopazitelj nije osoba koja kosi travu, već to radi Husqvarna robotska kosilica.

    Travopazitelj će samo biti u blizini, promatrati kako kosilica radi te na društvenim mrežama i kroz interakciju s ljudima promovirati proizvod. Travopazitelj će svoj posao obavljati na zagrebačkom Jarunu do 12.jula.

    Husqvarna robotske kosilica naime sama kosi površinu koja joj se zada, "grickajući" travu poput ovce, a kad joj se isprazni baterija inteligentna tehnologija sama odlazi i na punjač.

    Husqvarna Automower prva je originalna robotska kosilica koja je neosporni predvodnik segmenta. Kako se radi o proizvodu koji u Hrvatskoj još nije prepoznat u meri u kojoj je u svetu, Husqvarna se odlučila na ovaj neobičan oblik promocije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE