Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kostić: Ne postoji problem koji ne može da se reši

    „Ne postoji problem koji ne može da se reši. Najvažnije je da na vreme predvidite i prepoznate problem. Samo na taj način pravovremeno možete da dođete do adekvatnog rešenja“, poručio je polaznicima druge generacije obrazovnog programa „AmChamps – Mladi lideri promena“ Američke privredne komore (AmCham) u Srbiji,  Miodrag Kostić, predsednik MK Grupe.

    Polaznici ovog programu su na Kopaoniku imali priliku da iz prve ruke od predsednika MK Grupe, Miodraga Kostića, čuju iskustva i savete koji budućim liderima mogu biti od pomoći na putu ka poslovnim uspesima.

    Prema Kostićevim rečima, jedan od najvrednijih saveta za mlade koji tek ulaze u poslovni svet je da uvek budu svesni da su i neuspesi sastavni deo poslovnog života, ali da je najvažnije da broj uspeha bude veći.

    „Ako me pitate da li postoje neka pravila, rekao bih da ona pokazuju da vizionari nisu najbolji u operativnim poslovima, a smatram da je važno da imaju operativnog iskustva. Takođe, ključno je da su posvećeni svom poslu i donekle skromni“, dodao je osnivač i predsednik MK Grupe, jedne od kompanija članica Američke privredne komore.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE