Nova turistička atrakcija: Tura Beogradom na zadnjem sedištu Yuga

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nova turistička atrakcija: Tura Beogradom na zadnjem sedištu Yuga

  Yugotour je novina u turističkoj ponudi Beograda, gde će posetioci imati priliku da saznaju više o  usponu i padu SFRJ, i to sa zadnjeg sedišta Yugo automobila. Lansiranje Yugotour biće obeleženo matineom u nedelju 31. maja, od 17 časova u KC Gradu.

  Matineu će prethoditi ''Yugo vožnja'' koja poziva vlasnike Yuga da se okupe ispred Muzeja istorije Jugoslavije 31. maja u 15 časova kako bi zajedno prokrstarili Beogradom i završili u KC Gradu.

  "Beograd karakteriše to što je glavni grad države koja ne postoji već više od dvadeset godina. Svuda u Beogradu možete naći tragove Jugoslavije, od Yugoexport prodavnica do zgrade SIV-a. Posetioci su veoma zainteresovani da saznaju više o Jugoslaviji i Titu, ali teško da postoji bilo koji način da se to uradi u Beogradu. Verujem da postoji izuzetno zabavan i jedinstven način da se vide i otkriju sva mesta koja govore o Jugoslaviji: u Yugu", rekao je osnivač Yugotour-a, Holanđanin Ralph van der Zijden.

  U gradovima kao što su Budimpešta i Berlin komunističke ture u trabantu su veoma popularne, ali za Beograd ova vrsta ture je jedinstvena i prva takve vrste. Yugotour ima za cilj da oživi i sačuva jugoslovensko socijalističko nasleđe, učini ga poznatijim i približi turistima na nesvakidašnji način. Dok krstare gradom u Yugu i posećuju znamenitosti iz doba Jugoslavije, vozač/vodič će pričati o prošlim vremenima na engleskom jeziku.

  Posetioci mogu rezervisati turu na www.yugotour.com.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE