Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Etihad najbolji na Bliskom istoku

    Etihad Airways, strateški partner Air Serbia, devetu godinu za redom je proglašen za vodeću aviokompaniju Bliskog istoka na dodeli nagrade "World Travel Award" za Bliski istok.

    Etihad je, takođe, dobio i nagradu za vodeću bliskoistočnu aviokompaniju za svoju Prvu klasu, kao i nagradu za vodeće kabinsko osoblje na Bliskom istoku, saopštio je Etihad.

    "Prošla godina je bila veoma značajna za Etihad Airways. Uvođenjem novih aviona A380 i B787 u našu kompaniju, u nebo smo vinuli najluksuznije i najinovativnije kabine, ulazeći u novu eru potpuno drugačijeg letenja", rekao je komercijalni direktor Etihada Piter Baumgartner.

    Dodela nagrada "World Travel Award" odnosi se na izuzetnost u oblasti putovanja i turizma, gde profesionalci iz oblasti turizma i sami putnici glasanjem biraju pobednike, a Wall Street Journal nazvao je ovu nagradu oskarom u oblasti turizma.

    Pobednici se prvo biraju na šest regionalnih ceremonija, u koje spada i dodela nagrada za Bliski istok, a zatim se krajem godine održava svetsko finale.

    Uspeh koji je ova aviokompanija postigla na dodeli ovogodišnje nagrade "World Travel Awards" za region Bliskog istoka je još jedan u nizu trijumfa koje je Etihad Airways postigao tokom prošlog meseca.

    Na Izložbi enterijera aviona koja je održana u Hamburgu, avio-kompanija je osvojila prestižnu nagradu za svoj inovativni dizajn kabina na gornjoj palubi u avionu erbas A380, kao i PAX međunarodnu nagradu za najbolji novi sistem zabave tokom leta i za usluge konekcije od strane neke avio-kompanije i najbolji Djuti-fri program u toku leta.

    Etihad je ove nedelje osvojio nagrade za najbolji aerodromski salon i za najbolji program za putnike koji često lete u okviru nagrada "Business Traveller" za region Bliskog istoka.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE