Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Na sajmu noviteti Škode Auto Čačak i NIS-a

    Kompanija Auto Čačak predstavila je danas na Beogradskom sajmu sve najnovije modele automobila Škoda, među kojima i najluksuzniji model Škoda superb.

    Uspeli smo da samo sedam dana posle svetske premijere tog modela u Ženevi, dovedemo na beogradski Sajam automobila Škodu superb, koja se smatra najboljom Škodom ikada, izjavio je Tanjugu, uoči otvaranja tog sajma, direktor marketinga kompanije Auto Čačak Dusan Cincar.

    Reč je o naluksuznijem i najvećem modelu Škode, od koga kompanija ima velika očekivanja, rekao je Cincar.  Kompanija Auto Čačak predstavila je novinarima na Beogradskom sajmu i novi model Škoda fabia i Škoda fabia kombi.  Cincar je dodao da će cena automobila Škoda superb biti poznata u junu, a da će zvanična prodaja tog modela početi u julu ili avgustu, dok Škoda fabia, koja je proglašena za jedan od najbezbednijih automobila, košta od 8.350 evra naviše.

     Predstavnici kompanije NIS, koja je partner Auto Čačka, ukazali su da NIS potrošačima nudi svoj premijum evro dizel Ultra D, koji je posebno osmišljen da unapredi rad motora automobila.  Upotrebom dizela Ultra D sprečava se taloženje nečistoća u sistemu za ubrizgavanje goriva, a konstantnom upotrebom otklanjaju se štetne naslage, usporava proces korozije i poboljšava podmazanost motora, nevela je Bojana Rajićiz NIS-a.

    Ona je ukazala da se korišćenjem tog dizela povećava snaga motora, smanjuje potrošnja goriva i produžava radni vek motora automobila.

    Ultra D premijum evro dizel je obogaćena verzija evro 5 dizela iz NIS-ove modernizovane Rafinerije u Pančevu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE