Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Šta će srpski preduzetnici ponuditi Arapima?

    Srpski privrednici predstaviće svoje proizvode i pokušati da pronađu partnere za svoj biznis na Prvom srpskom poslovno-investicionom forumu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima od 25. do 30. januara.

    U Abu Dabiju će boraviti vlasnici malih i srednjih preduzeća iz Srbije, a našu delegaciju činiće i predstavnici Novog Sada i Inđije, Fonda za podršku investicija u Vojvodini VIP i Regionalnog centra za društveno-ekonomski razvoj Banat.

    Ka istoku putuju i predstavnici preduzeću Jasmil iz Arilja, koje će na arapskom tržištu predstaviti svoj brend "Extrem intimo". Kupce za svoje proizvode i usluge pokušaće da pronađu i firme Dima Company iz Beograda, aranđelovački Peštan, FSD iz Novog Sada, kao i beogradski Bexel Consulting.

    Na Poslovnom forumu će učestvovati i Firma Agroprodukt Šinković iz Bečeja, kao i predstavnici Vojvodina metal klastera iz Temerina, koji okuplja 120 preduzeća iz cele Srbije i zapošljava oko 6.500 radnika.

    Cilj nam je da stvorimo uslove za povećanje obima robne razmene između naše dve zemlje i na taj način doprinesemo Srbiji na putu ka ekonomskoj stabilnosti, kaže direktor Srpskog poslovnog saveta UAE Mirjana Radenović Ratković.

    Želimo da otvorimo vrata prevashodno malim i srednjim preduzećima da upoznaju tržište, da saznaju koje su to mogućnosti i uslovi poslovanja u pet emirata UAE, kao i da stupe u kontakt sa adekvatnim potencijalnim poslovnim partnerima.

    Lokalnim samoupravama i nosiocima investicionih projekata, želimo da omogućimo predstavljanje sopstvenih potencijala i projekata, univerzitetima da prezentuju svoje studijske programe i uspostave saradnju sa kolegama u UAE.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE