Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Potpisan kolektivni ugovor za Philip Morris operations

    Juče je potpisan novi Kolektivni ugovor za Philip Morris Operations a. d. Niš, koji stupa na snagu 1. januara 2015. godine i koji će važiti naredne tri godine, u čijoj izradi su učestvovali predstavnici poslodavca i reprezentativnih sindikata: Sindikalne organizacije Samostalnog sindikata DIN i ASNS SDP ,,Fabrika duvana” Niš.

    „Stupanjem na snagu ovog dokumenta nastavljamo da unapređujemo način poslovanja i uslove rada za zaposlene, primenjujući najbolje prakse Philip Morris Internationala i uz puno poštovanje domaćih propisa“, izjavila je Jelena Pavlović, generalni direktor za Srbiju i Crnu Goru, na svečanom potpisivanju u prostorijama kompanije u Beogradu.

    Predstavnik Sindikalne organizacije Samostalnog sindikata DIN Goran Vidojević ovom prilikom je pohvalio sve učesnike u pregovaračkom procesu: “Moram da primetim da su partnerski pristup i efikasnost koje su obe strane pokazale prilikom ovog procesa pravi model dobrog socijalnog pregovaranja, i da je rezultat koji je ovom prilikom postignut dobar i za poslodavca i za sindikate,” rekao je Vidojević.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE