Uređaji Lenovo dostupniji u Srbiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Uređaji Lenovo dostupniji u Srbiji

  Kompanija Lenovo otvorila je svoj prvi Shop in Shop u okviru Laptopcentra u Beogradu, čime su uređaji kompanije postali još dostupniji, ali se ne navodi da li i pristupačnijoj ceni.

  Direktor kompanije Lenova za Adriatic regiju Jovan Glamočanin izjavio je da je ovo odlična prilika za kompaniju da ojača svoju lokalnu prisutnost i poveća udeo na tržištu.

  "Namera nam je da svoje proizvode učinimo dostupnim za sve one koji su čekali ovaj brend. Otvaranje Shop in Shopa u Beogradu omogućiće nam da dopremo ne samo do kupaca u Beogradu, već i do onih iz drugih gradova Srbije, kao i do mnogobrojnih turista."

  U prodavnici su predstavljeni najnoviji i najbolji uređaji iz portfolija kompanije Lenovo, istakao je on.

  Lenovo Shop in Shop u okviru Laptopcentra nudi proizvode iz Y, X i T serije, serije Flex i Edge, kao i tablete među kojima su S8-50, A8-50 i A3300 i premium smart telefon Lenovo Vibe Z2 Pro koji je odnedavno u prodaji.

  Otkako je ušao na tržište smart telefona u Srbiji 2013. godine, kompanija Lenovo je, kao broj jedan proizvođač personalnih računara na svetu, postala veoma konkurentna na lokalnom nivou.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE