Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beograd u globalnoj preduzetničkoj mreži

    Beograd će se 9. decembra priključiti globalnoj mreži Impact Hub, koja u više od 70 gradova sveta svojim aktivnostima podstiče razvoj preduzetništva od šireg značaja i okuplja više od 9.000 članova.

    Članovi su start-ap preduzeća, konsultanti, dizajneri, preduzetnici, filantropi, investitori, a Impact Hub svojim korisnicima nudi svojevrsnu podršku kroz umrežavanje sa svim članovima, kao i podršku u edukaciji i razvoju biznisa.

    Impact Hub Beograd, koji će zvanično biti otvoren 9. decembra u nekadašnjoj Zadružnoj palati u Makedonskoj ulici, predstavljaće sponu između start-up preduzeća, kreativnih preduzetnika, i društvenih inovatora sa jedne i investitora, filantropa i programa finansijske podrške, sa druge strane.

    Sami programi Impact Huba su rezultat dugogodišnje izgradnje ekosistema resursa i prakse uspešnih preduzetnika, koji nastaju kroz zajednički osmišljene radionice, učešćem potencijalnih i aktivnih članova na značajnim dešavanjima, realizacijom start-ap ideja i oslanjajući se na resurse globalne Impact Hub zajednice. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE