Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novi Passat: Superioran. I na poslovnom i na porodičnom putovanju

    Novi Passat osme generacije, ponos kompanije Volkswagen, predstavlja automobil koji još samo cenom stoji u klasi u kojoj bi ga prvo potražili. Po svim ostalim osobinama, ovo je automobil vrhunskih performansi sa brojnim tehnološkim inovacijama zahvaljujući kojima je superiorno zakoračio u svet automobila više klase.

    Već sam dizajn kokpita daje odgovor na to zašto će vam novi Passat prirediti najudobnija poslovna i najudobnija porodična putovanja. Vozač pred sobom ima interaktivnu virtuelnu komandnu tablu zbog koje vožnja postaje pravo uživanje. Unapređeni navigacioni sistemi sa ekranom na dodir i “Car Net” konekcijom sa virtuelnim svetom garantuju da ćete bezbedno i na vreme stići do svake destinacije.

    Sistem za detekciju pešaka i sistem za asistenciju pri vožnji na različite načine asistiraju umornom ili nedovoljno skoncentrisanom vozaču, vodeći brigu o njegovoj, kao i o bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju. A u slučaju sistema za vožnju u gradskoj gužvi, novi Passat i bukvalno uzima volan u svoje ruke.

    Moćna LED svetla u stanju su da se prilagođavaju saobraćaju, kao i samom putu zahvaljujući kamerama koje su smeštene u samom automobilu.

    Uz novi Passat, zračićete samopouzdanjem i dok idete na poslovni sastanak, ali i kada se vozite sa svojom porodicom ili prijateljima. A za ostalo će samo od vas zavisiti ima li nešto što on ne može.

    Za više informacija posetite http://www.passat.com/cs/sr/home.html?page=home

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE