Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kako do EU fondova do 2020?

    Obuka o uslovima konkursa za donacije i programe Evropske Unije u periodu od 2014. do 2020. godine organizovana je u Privrednoj komori Beograda za predstavnike privrede, državnih institucija i nevladinog sektora.

    Skup, koji je organizovala beogradska asocijacija privrednika, pod nazivom "Novi EU programi 2014-2020. i mogućnosti za privredu u 2014. godini", ima za cilj pružanje podrške privrednim subjektima i organizacijama koji žele da unaprede svoje poslovanje i jačaju kapacitete.

    EU programi u periodu od 2014. do 2020. nude nove mogućnosti za organizacije i firme iz Srbije, a Privredna komora Beograda omogućila je njihovim predstavnicima da dobiju neophodne informacije o predstojećim evropskim programima kako bi se na vreme pripremili za novi ciklus finansiranja EU projekata.

    Učesnici skupa upoznali su se sa funkcionisanjem EU fondova, procesom i fazama razvoja projekata za EU fondove, raspoloživim mogućnostima finansiranja iz tih fondova, kao i sa tekućim i predviđenim konkursima i njihovim procedurama, saopštio je organizator.

    Ova obuka namenjena je preduzećima, preduzetnicima, udruženjima privrednika, nevladinim organizacijama i drugim organizacijama civilnog društva, državnim institucijama, lokalnim samoupravama, univerzitetima, naučnim institutima, i drugima.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE