Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pevač Led Zeppelina pocepao Bransonovu ponudu od 637 miliona evra

    Pevač legendarne rok grupe Led Zeppelin, Robert Plant, odbio je ponudu milijardera Richarda Bransona "tešku" 500 miliona funti, da udruži snage sa nekadašnjim članovima benda i održi 35 koncerata u Londonu, Berlinu i Nju Džerziju.

    Kako pišu britanski mediji, nakon što su Jimmy Page, John Paul Jones i Jason Bonham, sin pokojnog bubnjara Johna Bonhama, stavili svoje potpise na ugovor, Plant je tražio 48 sati da razmisli.

    Po isteku roka, Plant je bukvalno je pocepao ugovor vredan oko 637 miliona evra pred zapanjenim promoterima, uz reči da smatra kako "nije ispravno da to uradi".

    Roker je odlučan da se ne pridruži ostatku grupe, uprkos "nepristojnoj ponudi" njihovog velikog obožavaoca i milijardera Bransona, po kojoj bi trojica muzičara iz originalne postave dobili po 160 miliona evra samo za koncerte, dok bi zaradu od 80 miliona evra od prodaje majica, diskova i suvenira podelili na ravne časti.

    Branson je planirao da im ustupi jedan od svojih džambo mlaznjaka za turneju. Led Zeppelin su poslednji put nastupili u originalnoj postavi 2007. na koncertu u londonskoj O2 areni.

    Foto: Facebook

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE